Manager Meeting Consultants (INNH20323) Amersfoort , Nederland


Bedrijfsomschrijving

Heb jij een passie voor het organiseren voor Events en vind je het leuk om dit voor een zakelijk publiek te doen. Ben je goed in het aansturen en ondersteunen van een eigen team en werk je graag in een omgeving waar het individu centraal staat dan ben ik opzoek naar jou.

In de functie als Manager Meeting Consultant in Amersfoort kom je te werken binnen een dynamische internationaal georiënteerde organisatie. Met jou enthousiasme en expertise op het gebied van MICE ben je in staat om ad hoc te schakelen en om jou team te begeleiden bij de organisatie van evenementen.

Zou je graag meer willen weten over dit bedrijf en over de inhoud van de functie, dan vertel ik je graag meer.Omschrijving

Binnen deze uitdagende rol ga je een team aansturen van +- 10 consultants die de schakel zijn tussen de locaties en de wensen van de opdracht gevers. Je gaat hen ondersteunen in de dagelijkse gang van zaken. Je zorgt ervoor dat alles op tijd geregeld is en dat de gasten tevreden zijn. Binnen je functie schakel je met verschillende afdelingen. Creatief denken en flexibiliteit zijn binnen deze organisatie van groot belang 

 Profiel van kandidaat

Voor de functie van Manager Meeting Consultants zijn we op zoek naar de volgende eigenschappen en ervaring:

  • Ervaring binnen de evenementen/reserveringen;
  • Team speler;
  • Empathisch vermogen en gedetailleerd;
  • Werkervaring binnen een B2B omgeving;
  • Pro-actief en flexibel;
  • Het leuk vinden dat geen dag hetzelfde is en of loopt.


Aanbod

Voor de functie van Manager Meeting Consultants ligt de salaris indicatie tussen de €2400 en €3300 bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.


;