QC Specialist Food Regio Noord-Holland (BBBH86484) Noord-Holland, Nederland

Salaris: x
Baan samenvatting/introductie

Morgan Green is op zoek naar een QC Specialist die ervaring heeft binnen de voedingsmiddelenindustrie in de regio Noord-Holland. In deze complexe omgeving is het belangrijk dat kwaliteit op een hoog niveau wordt gewaarborgd. Ben je iemand die accuraat werkt en zich graag inzet voor een internationaal erkend bedrijf? Dan kom ik graag in contact met jou.Omschrijving

 

Functieomschrijving

Als QC Specialist ben je verantwoordelijk voor het signaleren van ontwikkelingen binnen het vakgebied en kennis overdragen aan de medewerkers. Daarnaast beoordeel je de technische procedures en rapporten. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van proces- en productcontroles. Ook adviseer je de kwaliteitsverbeteringen en handel je de klachten af.  

 

Functie eisen

  • Een afgeronde MLO of HLO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met Quality binnen de levensmiddelenindustrie;
  • Je communiceert vloeiend in Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en beschikt over rapportage vaardigheden.

 

Bedrijfsprofiel

Het internationaal erkend bedrijf houdt zich bezig op het gebied van maatschappelijke analyses. Alles wat te maken heeft met food en feed. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kwalitatieve producten tot aan het eindproduct. Er hangt een informele werksfeer en iedereen deelt zijn of haar eigen kennis waar noodzakelijk is. Verder zijn er ontwikkelingsmogelijkheden om in-house trainingen of opleidingen te volgen. 

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen €2.400,- en €3.000,-
  • 13e maand
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding

 Profiel van kandidaat

Contact
Heb jij interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met op met Madelon van Groeningen via +31 (0)20 79 79 825 of solliciteer direct door jouw CV en motivatiebrief te sturen.


;