Sales Trainee (B2B Netwerk Community) (INJI20301) Amsterdam, Nederland

Baan samenvatting/introductie

Het is aan jou als Sales Trainee de taak om nieuwe connecties te maken en te netwerken. Jij bouwt aan een netwerk op hoog niveau met CIO's, CFO's en CEO's. Jij koppelt relaties aan dat wat hen interesseert. Jij bent commercieel en altijd opzoek naar nieuwe kansen. Dit is de stap voor jouw toekomst!

Wacht niet langer en grijp jouw kans nu direct!Bedrijfsomschrijving

Jij bent net afgestudeerd!! Lijkt het jou leuk om je netwerk verder uit te breiden? Gaat het jou goed af om connecties aan te gaan? Dan zoek ik jou!

Voor een internationale organisatie die op verschillende manieren een waardevol netwerk onderhoudt met de Top 500 bedrijven van Nederland (en daar buiten), ben ik op zoek naar een Sales Trainee voor de Nederlandse markt. Deze netwerk ontmoetingen doen ze op verschillende manieren, denk aan diners, events en online content.

Het is aan jou als Sales Trainee de taak om nieuwe connecties te maken en te netwerken. Jij bouwt aan een netwerk op hoog niveau met CIO's, CFO's en CEO's. Jij koppelt relaties aan dat wat hen interesseert. Jij bent commercieel en altijd opzoek naar nieuwe kansen. Dit is de stap voor jouw toekomst!

Wacht niet langer en grijp jouw kans nu direct!Omschrijving

Als Sales Trainee start je met het sluiten van nieuwe connecties met opvolgend relatiemanagement. De bedoeling is dat je jouw specifieke doelgroep warm en enthousiast weet te maken om gebruik te laten maken van de netwerk die interessant voor hen is. Daarom is het belangrijk dat je weet wat er in de markt speelt en dat je weet wat zij nodig hebben om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. 

Jouw takenpakket:

 • Top beslissers (Top 500 bedrijven van Nederland) bellen om erachter te komen of het concept waardevol is voor hen;
 • Registeren in het netwerk via vooraf geplande uitnodigingen 
 • Opzetten en uitbreiden van de Nederlandse markt door middel van acquisitie en relatiebeheer (B2B);
 • (Nieuwe) bedrijven binnen halen en daar goed op in kunnen spelen;
 • Je bent uiteraard ook zelf aanwezig op de evenementen (virtueel of live);
 • Kortom, het actief houden van de community!


Profiel van kandidaat

De Sales Trainee die ik zoek is klaar voor de toekomst en heeft enkele jaren ervaring in een functie in: sales, customer service, business development, recruitment of horeca. Verder beschik jij over:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift);
 • Je bent commercieel en resultaat gedreven;
 • Verder houd je ervan om met targets te werken, dit individueel of in een team;
 • Daarnaast ben je goed in het creatief benaderen van je klanten; iedere klant is anders en benader je met een persoonlijke touch.


Aanbod

De organisatie biedt voortdurende trainingen en self-development opportunities aan. Ook biedt deze organisatie interne doorgroeimogelijkheden en zeer aantrekkelijke bonussen. Deze organisatie biedt een salaris aan van €2400 - €2600 bruto per maand op fulltime basis. De bonussen kunnen flink oplopen. Ook ga je op leuke uitjes en heb je de mogelijkheid om te werken vanaf kantoren door heel Europa, waar ook collega's zitten.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!


;