Area Sales Engineer Compressors | 70K+ (2022-8347261) Den Bosch, Nederland

Salaris: EUR60000 - EUR750000 per jaar + auto, pensioen, bonus

Omschrijving

De job

Je werkt samen met multidisciplinaire projectteams, met daarin professionals uit disciplines als: Operations, Engineering, Werkvoorbereiding, Productie, Inkoop, Kwaliteit en Financiën. Ook werk je nauw samen met externe partners en samenwerkings- en ontwikkelpartners. Lijkt jou dit wat? Als Area Sales Engineeris je functie uitdagend en veelomvattend. Binnen deze internationale projecten draag je zorg voor de verkoop en behandel je complexe projecten/aanvragen, draag je bij aan de doorontwikkeling van bestaande technieken en geef je advies aan de engineering teams op financieel vlak. 

Job requirements 

Een afgeronde HTS opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld: Werktuigbouwkundeof vergelijkbare studierichting;

5+ jaar ervaring als sales engineer/accountmanager/ binnen de industrie;

Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels

Je beschikt over een zakelijk technisch inzicht; bent creativiteit, nauwkeurig en schakelt makkelijk met verschillende lagen en afdelingen binnen een organisatie. Daarnaast ben je een solide team-player, met een no-nonsense mentaliteit; 

 

Condities 

Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden naar ervaring, (55K – 75K)

Wij bieden de mogelijkheid om een leidende rol te vervullen binnen uitdagende en gevarieerde projecten;

Een prachtige organisatie (internationale fabrikant)

Premievrij pensioen;

Bonus + aandelen optie van dit bedrijf

Een prettige werksfeer met enthousiaste en gedreven collega’s;

Lease auto

 

Solliciteren?

Als Area sales engineer werk je in een snelgroeiende en innovatieve omgeving. Het bedrijf is goed gereguleerd met een sterk dynamisch team, waar het ontwikkelen van elkaar centraal staat. We zijn met zijn allen continu bezig, met het creëren van onze eigen carrièrekansen en krijgen dagelijks on-the-job coaching. Maak jij binnenkort deel uit van ons team? Solliciteer direct! Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "Solliciteren voor deze vacature" om direct van toepassing te zijn. Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0) 10 754 27 27 of kevin.snaterse@lmhengineering.com. Ben je (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je de persoon voor deze vacature? Deel de vacature alstublieft!

 

 


;