Accountmanager (JO-2206-780972) Woerden , Nederland

Salaris: EUR2700 - EUR3500 per jaar

Omschrijving

Accountmanager

Wat ga je doen? 
Voor een knus familie bedrijf met 25 werknemers in dienst ben ik opzoek naar een zelfstandige Accountmanager! Het betreft een functie waarin  het onderhouden van klanten contact jou specialiteit is. Jij haalt er oprecht voldoening uit om het contact met Key Accounts warm te houden doormiddel van de meest persoonlijke vorm van communicatie en initieert contact met klanten ter bevordering van omzet en marge. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het maken van offertes, en zorgt voor een juiste en adequate administratieve verslaglegging en rapportage. Ook onderhoudt je contact met de collega’s voor zover de bediening van klanten en ontwikkeling van producten daarmee gebaat zijn!


Wat wordt jou geboden? 
 •    Een salaris van 2700 tot 3500 euro per maand
•    Uitstekende arbeidsvoorwaarde zoals een kwartaalbonus, Lease Auto, Telefoon en Laptop (volgends CAO   Metaal en Techniek)
•    Veel vrijheid voor jou eigen verkoopmanieren en stijlen  
•    In zelfstandige baan waarin jij volledig verantwoordelijk bent over hoe jij je afspraken inplant, naar binnen, of naar buiten gaat! 


 Wat wordt er van jou verwacht? 
 •    Minimaal een afgeronde MBO+ of HBO opleiding
•    Jij hebt veel affiniteit met techniek 
•    Minimaal 1-3 jaar ervaring als accountmanager/sales engineer of een soortgelijke functie
•    Wonen op max 30 min. Afstand is een sterke pre

Waar ga je werken? 
 Heet! Dit voorlopende bedrijf gespecialiseerd in hotmelt technologie steeft er naar om de vooraanstaande leverancier van hotmelt apparatuur in de Benelux te worden. Naast het leveren van hotmelt (lijm)apparatuur bieden ze de bijbehorende service en onderhoud, dit zowel op locatie als op de werkplaats! Het is een echt dorps bedrijf wat naar buiten werkt, dus jou dorpse mentaliteit gaat er voor zorgen dat jij je niet snel buitengesloten zult voelen in deze hechte bedrijfscultuur.


Meer informatie of direct solliciteren? 
 Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Heb je vragen of opmerkingen over deze vacature kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of ella.keyser@lmhengineering.com. Ben jij (momenteel) niet opzoek naar een nieuwe baan maar ken jij dé persoon voor deze vacature?  Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen! Kijk op de website bij ‘Recommend a Friend’ voor meer informatie. 


Locatie 
Woerden


 


;