Nu söker vi ICAs nästa butiksstjärna- är det du? (1287bc9c-4fb6-40d7-a37b-6eac4b223a7d) Västerås, Sweden


Description

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi deltidspersonal till ICA Supermarket Skrapan, vi söker dig som vill jobba extratimmar på dag, helg- och kvällsjour. Du är ICA:s viktigaste ansikte utåt mot kunden när du jobbar i kassan- och med butikens drift. Vi lägger därför särskilt stor vikt vid din personliga lämplighet, ditt driv och din känsla för god service. Omfattningen är deltid.  Är det dig vi söker?

Vem är du?

För att passa in i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av kundservice, har kassavana, varuplock, branschen och att du gillar ICA som butik- och koncept. Det är meriterande om du har erfarenhet av posthantering och trivs att jobba mot uppsatta mål. Du är vidare en person som brinner för att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd och känna sig väl omhändertagen i butiken såväl som vara en glad tillgång i gänget.

Tjänsten innebär många kontakter, det är viktigt med god samarbetsförmåga. Som person är du en engagerad, ansvarstagande och noggrann lagspelare. Du är också affärsmässig och van att arbeta självständigt. Välkommen till ICA, här erbjuds du ett spännande och roligt jobb i ett glatt och härligt gäng!

Om Manpower

För oss på Manpower är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar därför alla sökande, eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning. Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hur ansöker jag?

Du söker aktuell tjänst genom att registrera ditt CV och söka tjänsten via vår hemsida, www.manpower.se Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt.

Vid eventuella frågor är du välkommen kontakta ansvarig Konsultchef Anna Lundström via e-post: anna.a.lundstrom@manpower.se eller telefonnummer: 021–151208. Välkommen med din ansökan!


;