Platschef rekryteras till SEFAB (ab4b71e2-e0b4-4ffa-a925-2077f325c18b) Åtvidaberg, Sweden

Arbetsbeskrivning

På SEFAB arbetar vi tillsammans utifrån våra ledstjärnor engagemang, pålitlighet och ordning och reda. Vi är ett starkt och engagerat gäng som dagligen arbetar för att föra SEFAB framåt. Som chef hos oss får du stöd i olika former såsom chefsnätverk, ledarpartner, sociala aktiviteter och ett närvarande ledarskap.

Som Platschef på SEFAB kommer du att ansvara för projektets genomförande, från uppstartsmöte till överlämnande. Du tillser att rätt resurser anskaffas och att projekten följer budget i enlighet med upprättade avtal. Du har personalansvar för våra arbetsledare och kollektivanställda som du coachar och stöttar.

Bolagets projekt drivs mestadels i form av partnering/samverkan med våra kunder då vi ser det som en naturlig del för att uppnå bästa möjliga resultat för samtliga parter.

Vidare tillser du att bolagets policys för personal, kvalitet, miljö och arbetsmiljö efterföljs i ditt byggprojekt.

I rollen rapporterar du till ansvarig arbetschef

 Vem är du?

Du har en examen som byggnadsingenjör eller motsvarande samt har en bakgrund som Platschef eller Arbetsledare. Vi tror att du har god affärsmässig förmåga samt att du är duktig på att leda och utveckla personal. Vidare tror vi att du är en resultatorienterad och strukturerad lagspelare som vill vara med i ett bolag med stark utveckling. Du har en positiv attityd till ditt arbete och bidrar med energi till din grupp.

Vi ser också att du har goda språkliga kunskaper och goda IT-kunskaper.

Kontaktperson

Ansök via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på 011-194358 eller på . Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

 

;